You are currently viewing BĂRBAT REȚINUT DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER CU ȘASE VICTIME

BĂRBAT REȚINUT DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER CU ȘASE VICTIME

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 47 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de art. 196 si art. 336 din Codul Penal.

Mâine, 30 septembrie, cel in cauza va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Barbatul este bănuit că, pe parcursul zilei de ieri, 28 septembrie, ar fi condus un autoturism pe drumul național 61, pe raza localității Aninoasa, unde nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de vehiculul care circula în față, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, șase persoane au fost ranite, fiind transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Totodată, conducatorul auto, in urma testării cu aparatul etilotest a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cercetarile sunt desfășurate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora sa fie dispusă soluție prin unitatea de parchet competentă.