You are currently viewing Daniel Cristian Stan: „Eu cred că vaccinul este soluția pentru a depăși pandemia.”

Daniel Cristian Stan: „Eu cred că vaccinul este soluția pentru a depăși pandemia.”

  • Post category:Actual

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, s-a vaccinat împotriva COVID-19, la centrul de vaccinare amenajat la Centrul de zi “Arlechino”.

Daniel Cristian Stan , printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, a subliniat că vaccinul este o opțiune, nu o obligație, dar le-a transmis cetățenilor că aceasta este singura cale prin care pandemia poate fi depășită și că a te vaccina ține totuși de responsabilitate:

“M-am vaccinat. Astăzi. La unul dintre cele 2 centre amenajate de către administrația locală târgovișteană (Centrul de zi “Arlechino”).
Un mesaj simplu: vaccinul rămâne o chestiune sensibilă la nivelul populației, dar eu cred că este soluția pentru a depăși pandemia. Este sigur, eficient, nedureros. Mai cred, însă, că el trebuie să fie o opțiune, nu o obligație. Și că îndemnurile aproape obsesive ale Guvernului pentru vaccinare ar trebui susținute, mai întâi, de asigurarea dozelor suficiente de vaccin pentru solicitanți. Deocamdată, sunt serioase probleme și foarte, foarte mulți români dezamăgiți.
Peste toate, însă, vaccinul rămâne o chestiune de responsabilitate.”.

Sursa: Facebook Daniel Cristian Stan