You are currently viewing Elevii Școalii Gimnaziale “Elena Văcărescu”- București au participat la Evenimentul “Plantăm aer pentru România”

Elevii Școalii Gimnaziale “Elena Văcărescu”- București au participat la Evenimentul “Plantăm aer pentru România”

  • Post category:Actual

În data de 26.03.2022, elevii clasei IA de la Școala Gimnaziala “Elena Văcărescu”- București ,reprezentată de domnul director profesor Andone Cristinel, au participat impreuna cu parintii la Evenimentul “Plantăm aer pentru România” în Parcul Național Comana .

Proiectul Make it grow transpune intențiile bune, în fapte; tangibile, măsurabile, pe care le putem urmări cum iau amploare (asa cum pui o sămânță în ghiveciul sufletului tău sau al altora, iar apoi o uzi constant și o urmărești cum crește, înflorește și aduce fericire – tie și celor din jur).
Au plantat, apoi au pus etichete cu numele persoanelor care au participat activ în această campanie. Printre numele puietilor se află și unul cu numele școlii ”Elena Văcărescu”.

Elevii sunt mandri ca au participat împreună cu părinții la reîmpădurirea zonei de pe lângă București.
Adulții au primit certificate cu numele puieților achiziționați si se pot bucura ca au transmis copiilor un obicei social și un mesaj cu impact educativ .

Prof.inv.primar, Elena Roxana