You are currently viewing DRAGODANA: A FOST INAUGURATĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ DE LA PICIOR DE MUNTE-BOBOCI. FOTO/VIDEO

DRAGODANA: A FOST INAUGURATĂ ȘCOALA GIMNAZIALĂ DE LA PICIOR DE MUNTE-BOBOCI. FOTO/VIDEO

În acestă dimineață, a fost inaugurată Școala Gimnazială Picior de Munte-Boboci, care are 8 săli de clasă, 3 laboratoare, o sală de sport cu vestiare, dotate modern pentru ca atât elevii cât și cadrele didactice să-și poată desfășura activitatea în cele mai bune și moderne condiții.
Proiectul a fost finanțat prin ADR Sud-Muntenia cu ajutorul fondurilor europene și deși a fost început cu 5 ani în urmă, a fost întârziat de proceduri administrative si pandemie. Construcția propriu-zisă a durat 9 luni.

”După o perioadă de șase ani, de când am pornit acest proiect, reușim să-l inaugurăm. Au fost șase ani, dar, în realitate, la această școală s-a lucrat nouă luni. Practic, cinci ani au durat procedurile administrative, iar construcția efectivă a școlii a durat nouă luni. Nu a fost zi în care să nu avem cel puțin 50 de muncitori pe șantier. Inaugurăm astăzi Școala Nr. 2 de la Boboci, o școală cu opt săli de clasă, trei laboratoare, o sală de sport, împrejmuire și amenajare incintă. Copiii vor învăța într-un singur schimb, nu vor mai fi nevoiți să se chinuie după-amiaza.”, a transmis primarul comunei Dragodana, Gheorghe Sandu.