You are currently viewing LUCIENI: Afișare publică a documentelor tehnice ale cadastrelor

LUCIENI: Afișare publică a documentelor tehnice ale cadastrelor

Primarul comunei Lucieni, Marius Tița, anunță locuitorii comunei că în perioada 24.07.2023 – 21.09.2023 se va desfășura afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrelor. Cei care au obiecțiuni de făcut asupra unor neconcordanțe, pot depune contestație, pentru soluționarea cât mai rapidă a problemelor.

“Începând cu data de 24.07.2023 începe afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrelor și se va termina in data de 21.09.2023.

Așadar,se vor deplasa in teren,echipe din cadrul primăriei care vor înmâna fiecărui proprietar sau moștenitor câte o carte funciară provizorie,(•atenție•nu sunt documente oficiale) pentru fiecare teren pe care îl are in proprietate sau moștenit și vi se va comunica ziua in care sunteți programați să vă deplasați la sediul căminului cultural din Lucieni.

In cazul in care aveți de făcut obiecțiuni privind neconcordanțele din carte cu cea din teren sau de altă natură,veți depune contestație,in ziua in care sunteți programați.

Pentru o bună desfășurare a activității de afișare,vă rugăm să respectați ziua in care sunteți programati. Vă mulțumim!”  a anunțat Marius Tița, primarul comunei Lucieni