You are currently viewing ULMI: Depunere solicitare de obținere a Avizului de Mediu pentru proiectul  “ Actualizare Plan Urbanistic General si Regulament Local de Urbanism Comuna Ulmi, judetul Dambovita  “

ULMI: Depunere solicitare de obținere a Avizului de Mediu pentru proiectul  “ Actualizare Plan Urbanistic General si Regulament Local de Urbanism Comuna Ulmi, judetul Dambovita  “

PRIMARIA COMUNEI ULMI, adresa : Localitatea Ulmi, strada Principala, nr. 146, Judetul Dambovita, cod postal 137455, beneficiar al proiectului    “ Actualizare Plan Urbanistic General si Regulament Local de Urbanism Comuna Ulmi, judetul Dambovita  “, anunta publicului interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a Avizului de Mediu pentru proiectul mentionat si declansarea etapei de incadrare.

Prima versiune a proiectului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita, Municipiul Targoviste, Calea Ialomitei,    nr. 1 , in zilele de luni- vineri, intre orele 09,00 – 13,00.

Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita in termen de 15 zile de la data publicarii anuntului.