You are currently viewing 93,93% DINTRE FERMIERII DÂMBOVIȚENI AU PRIMIT SPIRJINUL SOLICITAT PENTU AGRICULTURĂ ÎN ACEST AN

93,93% DINTRE FERMIERII DÂMBOVIȚENI AU PRIMIT SPIRJINUL SOLICITAT PENTU AGRICULTURĂ ÎN ACEST AN

  • Post category:Agricultura

COMUNICAT DE PRESĂ

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita a reusit, pana la sfarsitul lunii decembrie 2020, sa autorizeze la plata 21.790 de cerei unice dintre cele 23.198 eligibile in acest an. Astfel, 93,93 % dintre fermierii damboviteni au primit sprijinul solicitat pentru agricultura, in valoare totala de 27.871.746,36 euro.

De asemenea, in luna decembrie, A.P.I.A. Centrul Judetean Dambovita a autorizat la plata si cererile pentru Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19.Valoarea platilor autorizate este de 29.722.960,78 lei.

Ca urmare a utilizarii eficiente a potentialului uman si material, institutia noastra a reusit indeplinirea celui mai important obiectiv- imbunatatirea calitatii relatiilor cu fermierii. S-au canalizat eforturile pentru procesarea tuturor informatiilor in vederea autorizarii la plata a cererilor de sprijin in agricultura depuse de fermierii damboviteni.

Dorim sa multumim autoritatilor judetene, locale si celorlalte institutii partenere care au fost alaturi de noi in realizarea activitatilor care au condus la atingerea acestor standarde de performanta .

La sfarsitul acestui an tumultuos si plin de incercari, transmitem tuturor fermierilor damboviteni si colaboratorilor nostri urari de sanatate, realizari materiale si impliniri sufletesti !

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita