You are currently viewing CJ DAMBOVITA în parteneriat cu AJOFM Dâmbovița organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

CJ DAMBOVITA în parteneriat cu AJOFM Dâmbovița organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 20 mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc în Târgoviște, str. Tineretului, nr. 1 în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10.00.

Bursa Generală a locurilor de muncă este una dintre măsurile active de ocupare și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Ofertele de muncă pot fi depuse atat la sediul instituției din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1A, la punctele de lucru ale agenției din Moreni, Pucioasa, Găesti, Titu și Băleni cât și pe adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Pentru relaţii suplimentare, puteţi contacta următoarele persoane:

• Stanca Daniela – 0732100361

• Arsene Ion – 0732100378

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița