You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: 31 DE COMUNE DAMBOVITENE AU SEMNAT CONTRACTE DE FINANTARE PENTRU STATII ELECTRICE DE INCARCARE AUTO SI PISTE DE BICICLETE

CJ DÂMBOVIȚA: 31 DE COMUNE DAMBOVITENE AU SEMNAT CONTRACTE DE FINANTARE PENTRU STATII ELECTRICE DE INCARCARE AUTO SI PISTE DE BICICLETE

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, anunță ca 31 de de unități adminsitrativ-teritoriale din județul Dâmbovița au semnat la sediul Consilului Județean Dâmbovița contracte de finanțare cu Administrația Fondului pentru Mediu.
Astfel, au primit finanțare 25 pentru stații de încărcare electrice și șase proiecte pentru piste de biciclete.
„Primul județ din țară unde se semnează contractele de finanțare pentru amenajarea de stații de încărcare auto și piste de biciclete!
Am participat la semnarea a 31 de contracte cu o valoare de peste 46.000.000 de lei.
La capitolul stații de încărcare auto, cu sprijinul AFM, în localitățile Sălcioara, Bezdead, Runcu, Ocnița, Nucet, Conțești, Aninoasa, Hulubești, Bucșani, Bilciurești, Gura Foii, Cojasca, Răzvad, Ludești, Tătărani, Fieni, Cornățelu, Butimanu, Tărtășești, Petrești, Vișina, Cobia, Perșinari, Potlogi și Șelaru, se vor amenaja 369 de stații în valoare de 22.000.000 de lei.
Totodată, în comunele Hulubești, Morteni, Mănești, Valea Mare, Brezoaiele și Poiana, vor realiza 24,5 km de piste de biciclete, proiectele acestor administrații ridicându-se la peste 24.500.000 de lei.
Mă bucur că primarii dâmbovițeni înțeleg importanța infrastructurii dedicate vehiculelor electrice, prin amenajarea stațiilor de încărcare auto, dar și a facilităților pentru bicicliști, prin construirea de piste de biciclete.
Îi felicit pe toți și sunt convins că, în perioada următoare, și alte comunități dâmbovițene vor beneficia de finanțarea Administrației Fondului pentru Mediu pentru proiecte de acest tip.”, a precizat președintele Corneliu Ștefan.