You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: A fost inaugurată noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

CJ DÂMBOVIȚA: A fost inaugurată noua clădire a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila , a fost prezent, astăzi, la Târgoviște unde a participat, alături de autoritățile dâmbovițene și personalul medical, la inaugurarea noii clădiri a Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.
„Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița, cu o valoare de aproximativ 20,5 milioane de lei, din care 13 milioane fonduri europene nerambursabile, a prevăzut construirea unei clădiri cu 3 etaje cu peste 20 de cabinete. Totodată, cabinetele, sălile de tratament și de recoltare au fost dotate cu echipamentele și mobilierul necesare.


Mă bucur că, după ce luna trecută am inaugurat Secția de Cardiologie în prezența premierului Marcel Ciolacu și a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, astăzi am reușit să inaugurăm o altă investiție care va oferi dâmbovițenilor servicii medicale de calitate.

PARTER:
▫️ Cabinet boli nutriție;
▫️ Cabinet Diabet;
▫️ Sală gipsare;
▫️ Cabinet urologie cu Sală de tratament și spațiile conexe aferente.
ETAJ 1:
▫️ Cabinet oftalmologie;
▫️ Sală de tratament oftalmologie;
▫️ Cabinet cardiologie și sălile conexe: Sală test efort, Eco doppler și Sala EKG;
▫️ Laborator endoscopie superioară;
ETAJ 2:
▫️ Cameră recoltare;
▫️ Cabinete oncologie;
▫️ Saloane de chimiotrapie echipate cu câte 4 posturi;
▫️ Două saloane cu o capacitate de 5 paturi;
▫️ Oficiu asistente.
ETAJ 3:
▫️ Cameră recoltare;
▫️ Salon cu o capacitate de 4 paturi;
▫️ Salon chimioterapie cu o capacitate de 8 posturi;
▫️ Preparare citostatice”, anunță președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.