You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: AMBASADORUL SUA ÎN ROMÂNIA, VIZITĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI LA PREFECTURA DÂMBOVIȚA

CJ DÂMBOVIȚA: AMBASADORUL SUA ÎN ROMÂNIA, VIZITĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN ȘI LA PREFECTURA DÂMBOVIȚA

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, doamna Kathleen Ann Kavalec a fost astăzi prezent în județul Dâmbovița. Excelența Sa a fost prezentă la Doicești, acolo unde se construiește centrala cu mini reactor nuclear, iar după acets eveniment s-a deplasat la sediul Consiliului Județean Dâmbovița și la Prefectura Dâmbovița unde a avut o întâlnire de lucru cu conducerea județului.

“Astăzi, alături de prefectul județului Dâmbovița, doamna Claudia Gilia, am avut deosebita onoare de a primi la Consiliul Județean Dâmbovița vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România, Excelența Sa, doamna Kathleen Ann Kavalec.
Am avut plăcerea de a-i prezenta Excelenței Sale profilul economic și potențialul de dezvoltare al județului Dâmbovița, subliniind în același timp oportunitățile de investiții și dinamismul care caracterizează, de altfel, întreaga zonă din care facem parte. Suntem convinși că întrevederea de astăzi marchează începutul unui parteneriat de lungă durată, consolidând astfel legăturile dintre România și Statele Unite ale Americii, reafirmând în același timp rolul determinant pe care județul Dâmbovița îl are în dezvoltarea Regiunii Sud-Muntenia. Încă o dată, îi mulțumim Excelenței Sale, doamnei Kathleen Ann Kavalec, pentru vizită! Suntem convinși că vor rezulta inițiative și colaborări fructuoase!” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

“Excelența Sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în România, doamna Kathleen Ann Kavalec a vizitat județul Dâmbovița. Alături de Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Corneliu Ștefan, i-am prezentat oportunitățile economice, culturale și educaționale ale județului nostru. Dâmbovița are cu ce se mândri. Relațiile dintre România și Statele Unite ale Americii sunt la cel mai înalt nivel din întreaga noastră istorie. Avem un parteneriat economic și de securitate, plus o colaborare excelentă în domeniul ştiinţei, tehnologiei, educaţiei şi culturii. I-am mulțumimlt Excelenței Sale, doamnei Kathleen Ann Kavalec, pentru vizită! Suntem deschiși noilor colaborări pentru a îmbunătăți nivelul de trai al dâmbovițenilor.” a transmis Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița.