You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA:  Au fost finalizate construcțiile Centrului Medical și a atelierelor pentru Liceul Tehnologic „Udrea Băleanu

CJ DÂMBOVIȚA: Au fost finalizate construcțiile Centrului Medical și a atelierelor pentru Liceul Tehnologic „Udrea Băleanu

„Am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei Băleni, Florea Mușat, două investiții mai mult decât utile cetățenilor din comună: un centru medical și două ateliere, recent modernizate, ale Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu’’.

– Este un bun exemplu de cum se administrează treburile într-o comună, cele două investiții implementate de Florea Mușat și colegii săi din primărie fiind realizate atât din buget propriu, cât și cu fonduri atrase prin PNDL. Valoarea proiectelor s-a ridicat la aproximativ 4.200.000 de lei.

– Felicitări tuturor celor implicați în bunul mers al celor două proiecte!

-Pe de altă parte, mă bucur că, pe lângă investițiile primăriei Băleni, în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, administrația județului a susținut financiar proiecte importante pentru comună:

-Modernizarea DJ711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,35 km. Lotul a fost recepționat, iar valoarea a fost de 60.000.000 de lei, TVA inclus.

– Prin PJDL, contribuim la amenajarea șanțurilor și a podețelor de pe Șoseaua Nucetului. Asigurăm aproximativ 500.000 de lei din valoarea totală de 1.120.000 de lei.

-Avem în licitație publică achiziția unui microbuz electric sau hibrid, 8+1 sau 16+1, pentru copiii navetiști din Băleni.

Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar toate aceste investiții sunt confirmarea faptului că facem acest lucru.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.