You are currently viewing CJ DAMBOVITA: Până la sfârșitul săptămânii vom ridica pe SICAP licitația pentru achiziția contractului de execuție a proiectului «Școala de Cavalerie

CJ DAMBOVITA: Până la sfârșitul săptămânii vom ridica pe SICAP licitația pentru achiziția contractului de execuție a proiectului «Școala de Cavalerie

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița împreună cu consilierii județeni au făcut încă un pas în implementarea proiectului privind „Conservarea, restaurarea, valorificarea clădirii «Fosta Școală de Cavalerie» în vederea consolidării identității culturale a județului Dâmbovița”.
În ultima ședința a Consiliului Județean Dâmbovița, consilierii județeni au adoptat, cu unanimitate de voturi, documentația tehnico – economică, principalii indicatori tehnico – economici și devizul general privind cheltuielile necesare pentru realizarea obiectivului de investiții, faza Proiect Tehnic.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat căva semna referatul pentru Caietul de sarcini, iar până la finalul săptămânii va fi lansată în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) licitația pentru atribuirea contractului de execuție al proiectului care vizează Școala de Cavalerie, un proiect a cărui valoare este de 2,5 milioane de euro.
„Vă anunț, astăzi, că voi semna referatul privind Caietul de sarcini și până la sfârșitul săptămânii vom ridica în SICAP achiziția pentru acest contract de execuție pentru Școala de Cavalerie. Este un proiect foarte important și cred că avem nevoie cât mai repede să finalizăm aceste proceduri și sperăm ca până la sfârșitul anului să începem execuția lucrărilor pentru modernizarea și reabilitarea Școlii de Cavalerie”, a informat Corneliu Ștefan.

Lucrările vor dura 35 de luni, iar după finalizarea proiectul, la fosta Școală de Cavalerie vor putea fi organizate evenimente culturale naționale și internaționale, și se va realiza un film de animație cu tema „Cavaleria română în istorie”.