You are currently viewing COMPANIA DE APĂ: APA POTABILĂ VA FI ÎNTRERUPTĂ ÎN CATEVA BLOCURI DIN MICRORAIONUL 6

COMPANIA DE APĂ: APA POTABILĂ VA FI ÎNTRERUPTĂ ÎN CATEVA BLOCURI DIN MICRORAIONUL 6

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile la blocurile 70, 71, 72, 73, 81, 82A, 82B, AX10 Garnizoana, arondate statiei de hidrofor PT1M6, din municipiul Târgoviște, în data de 11.12.2023, între orele 09:00-14:00, pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de înaltă presiune.
De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.
Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării în cel mai scurt timp a lucrărilor, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

COMPANIA DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA