You are currently viewing DGA: Dâmbovița/Activități preventive anticorupție

DGA: Dâmbovița/Activități preventive anticorupție

  • Post category:DGA

În perioada 08 – 09 septembrie 2022, cu ocazia desfășurării în municipiul Târgoviște a evenimentului „Zilele Cetății Târgoviște”, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, au desfășurat activități de promovare a atitudinii civice și de informare anticorupție în rândul cetățenilor din municipiul Târgoviște, cărora le-au transmis informații referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-Center anticorupție 0800.806.806..
Activitatea s-a efectuat împreună polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității Târgoviște, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița.
Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.
Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE DÂMBOVIȚA