You are currently viewing DGASPC DÂMBOVIȚA: “O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ DOMESTICĂ!”

DGASPC DÂMBOVIȚA: “O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ DOMESTICĂ!”

  • Post category:DGASPC

Dacă vrei un nou început, AI ÎNCREDERE!
Sună, transmite un e-mail sau vino direct ACUM la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița pentru a afla cum poți să beneficiezi, prin proiectul POCU” VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță!”, GRATUIT, de unul sau mai multe dintre următoarele servicii:
GĂZDUIRE pe o perioadă de până la 1 an în cadrul unei LOCUINȚE PROTEJATE;
CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, respectiv, programe specifice de asistență psihologică și de dezvoltare personală în scopul de a te ajuta să depășești situația de criză;
CONSILIERE PENTRU ORIENTARE VOCAȚIONALĂ, FORMARE PROFESIONALĂ ȘI INSERȚIE SOCIALĂ ȘI PROFESIONALĂ.
Pentru admiterea în cadrul serviciilor sociale, persoana adultă victimă a violenței domestice trebuie să constituie un dosar de înscriere în grupul țintă. Informații privind componența dosarului, precum și formularele în formă tipărită, se regăsesc la sediul DGASPC Dâmbovița, pe site-ul www.dgaspcdb.ro, sau la compartimentul de asistență socială din cadrul primăriei de domiciliu.
Menționăm că selecția grupului țintă se reia lunar, în vederea atingerii indicatorilor, iar pentru această etapă de selecție depunerea dosarelor de candidatură se realizează până cel târziu la data de 18 mai 2022, prin poștă, sau la sediul DGASPC Dâmbovița, situat în localitatea Târgoviște, str. I.C. Vissarion, nr. 1.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresele de e-mail: dgaspcdb@yahoo.com, lpvenusdb@yahoo.com sau tel. 0245611915, 0245217686

DGASPC Dâmbovița