You are currently viewing Garda de Mediu Dâmbovița a amendat Primăria Niculești cu 15.000 lei pentru nerespectarea regimului deșeurilor

Garda de Mediu Dâmbovița a amendat Primăria Niculești cu 15.000 lei pentru nerespectarea regimului deșeurilor

Informare

Urmare a unei sesizări primite la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița, privind starea de salubrizarea a localității Niculești, în data de 23.02.2021 cu ocazia verificărilor efectuate în teren s-au identificat abandonări de deșeuri menajere în amestec cu deșeuri reciclabile, deșeuri din construcții și resturi vegetale.
Pentru neconformitățile constatate, comisari din cadrul GNM-CJ Dâmbovița au aplicat o sancțiune în valoare de 15.000 lei, conform Legii nr. 211/2011 cu modificările și completările ulterioare.
De asemenea s-au stabilit măsuri în sarcina Primăriei Niculești pentru valorificarea/eliminarea deșeurilor și salubrizarea zonelor afectate de depozitări neconforme de deșeuri în amestec.
Rugăm toți conducătorii localităților din județul nostru să ia în serios responsabilitățile, ce le revin conform legii, privitoare la protecției mediului și salubrizarea localității!

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița