You are currently viewing IPJ DAMBOVITA: Conducători auto, aflați sub influența alcoolului, depistați de polițiștii damboviteni

IPJ DAMBOVITA: Conducători auto, aflați sub influența alcoolului, depistați de polițiștii damboviteni

  • Post category:Poliția

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au depistat, pe raza localității Vișina, un bărbat de 59 de ani, din Răscăieți, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Un alt bărbat de 66 de ani, din Niculești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost surprins de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crevedia.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.