You are currently viewing POLITIC: GABRIEL PURCARU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PSD MORENI

POLITIC: GABRIEL PURCARU ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PSD MORENI

  • Post category:Politic

PSD Moreni are un nou președinte, in persoana lui Gabriel Purcaru, ce a fost a fost ales cu unanimitate de voturi președinte al organizației municipale Moreni.
„Votul pe care, alături de ECHIPA PSD MORENI, l-am primit astăzi, reprezintă startul unei noi etape în politica din municipiul nostru.
Suntem parte a aceleiași echipe, suntem uniți, iar acest lucru ne face să fim prima forță politică din Moreni!
„Politica se face pentru oameni” a depășit de multă vreme stadiul de slogan! Este o stare de fapt și, în același timp, o promisiune pe care noi, cei din PSD, o respectăm.
Responsabilitatea mea și a echipei mele este una uriașă pentru viitorul comunității noastre: câștigarea, în 2024, a alegerilor europarlamentare, locale, parlamentare și a alegerilor prezidențiale. Primarul Moreniului va fi al PSD, dar, la fel de important, anul viitor vom câștiga și majoritatea în Consiliul Local al muncipiului nostru.
Acesta a fost și motivul întăririi și revigorării celor 20 de organizații de cartier ale PSD Moreni. Un municipiu precum Moreniul are nevoie de membri PSD bine pregătiți, conștienți că succesul se datorează efortului în echipă, dar și gata să se dedice 1000% oamenilor din Moreni.
O administrație care să muncească în interesul morenarilor nu poate fi decât o administrație condusă de PSD Moreni.
PSD Moreni își va îndeplini angajamentul luat în fața acestei frumoase comunități: un municipiu european, cu oameni care să fie mândri că sunt morenari”, a spus Gabriel Purcaru.