You are currently viewing PSD DÂMBOVIȚA : PRIMARUL USR DIN BRĂNEȘTI A TRECUT LA PSD

PSD DÂMBOVIȚA : PRIMARUL USR DIN BRĂNEȘTI A TRECUT LA PSD

  • Post category:Politic

“Stimați alegători,
Cu patru ani în urmă, am făcut o alegere îndrăzneață și anume aceea de a renunța la toate planurile profesionale și într-o anumită măsură și personale în favoarea unui plan ce avea ca obiectiv realizarea unor proiecte în comuna noastră ce ne-ar fi îmbunătățit nouă, tuturor, calitatea vieții. Această decizie nu a fost un sacrificiu, ci mai degrabă realizarea unui vis. Am visat să transformăm Brăneștiul într-un loc în care fiecare dintre noi să se simtă acasă. Un loc mai curat, mai modern, mai prietenos.
Visul meu nu poate deveni realitate fără sprijinul vostru, fără sfaturile voastre, fără îndrumările voastre și fără ideile voastre. Simt că puterea comunității noastre este mare și că progresul vine doar prin toleranță și colaborare. Așadar, vă invit să fim parteneri în continuarea acestei călătorii, pentru a face din Brănești un loc în care ne putem mândri să trăim și să ne creștem copiii împreună.
Din dorința de a fi transparent, vreau să vă informez că am decis să candidez pentru funcția de primar din partea Partidului Social Democrat în acest an. Am învățat în acești ani de politică că nu există un primar puternic fără o echipă puternică. Totuși, schimbarea echipei politice nu înseamnă schimbarea individului și în cazul meu nu înseamnă schimbarea respectului pe care îl port oamenilor cu care am plecat inițial la acest drum.
Vă invit să mă atenționați dacă veți sesiza vreo schimbare în comportamentul meu care să nu urmeze promisiunile făcute inițial. Și anume acelea legate de intențiile mele bune și de respectul față de oameni și față de proiectele comune. Parte din visul meu este să rămân același om implicat, să vă ascult nevoile și să devin mai bun.
Am încredere în puterea continuității. Sunt mulțumit de realizările mele până în prezent, mai ales că sunt cel mai în măsură să apreciez dificultatea cu care au putut fi concretizate în contextul socio-economic și politic dat. Și cu adevărat mulțumit sufletește m-am simțit în toate proiectele care au avut copiii comunității noastre în centrul atenției și au adus atât de multă bucurie fiecăruia dintre noi.
Cred că următorii patru ani vor scoate la iveală toate proiectele bune la care lucrăm în prezent și mai cred că atunci cand le veti vedea, nu veți fi dezamăgiți!” a transmis Daniel Neamțu, primarul comunei Brănești.