You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: Doi bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme deși se aflau în stare de ebrietate

IPJ DÂMBOVIȚA: Doi bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme deși se aflau în stare de ebrietate

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat, pe raza orașului Găești, un bărbat din localitatea Spineni, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au oprit în trafic, pentru control, pe drumul comunal 43, pe raza localității Cojasca, un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani.
Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie peste valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri prin unitatea de parchet competentă.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA