Klaus Iohannis: Toate restricțiile de acum rămân în vigoare și de Crăciun și de Anul Nou.

Klaus Iohannis: Toate restricțiile de acum rămân în vigoare și de Crăciun și de Anul Nou.

  • Post category:Actual

Restricţiile instituite pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus rămân în vigoare de Crăciun şi de Anul Nou, a precizat Klaus Iohannis:
“Toate restricţiile care sunt acum în vigoare rămân în vigoare şi de Crăciun, şi de Anul Nou.
Este interesul fiecărui român să respecte aceste restricţii, pentru un motiv simplu – ca să nu ajungă el sau copilul lui sau părintele lui în spital. Atât de simplu este.
Aceste măsuri sunt gândite pentru a ne proteja de boală. Ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare organizate de Ministerul de Interne pentru cei care nu înţeleg vorba bună – vor avea surpriza neplăcută să fie amendaţi. Restricţiile, repet, nu sunt doar aşa, ca să fie, şi respectarea lor este obligatorie.
Toate acestea sunt pentru a ne proteja de boală. Este foarte clar un lucru pe care-l observăm pe zi ce trece: aceste măsuri sunt corecte. Cu toţii vedeţi datele care se comunică zilnic oficial. Nu am scăpat pe pandemie, avem în fiecare zi mii de persoane care s-au infectat, însă numărul, de la o zi la alta, nu mai este în creştere, cum a fost, de exemplu, în noiembrie
Nu este momentul pentru relaxare.
Chiar dacă începe campania de vaccinare, până când nu va fi toată lumea vaccinată, nu putem să ne relaxăm.
În timpul sărbătorilor, de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreţi să vă fie bine, staţi acasă cu familia”.