You are currently viewing “MOL INVEST” VA CONSTRUI 200 DE APARTAMENTE ȘI 2000 MP DE SPAȚII COMERCIALE,  ULTRACENTRAL, IN TARGOVISTE

“MOL INVEST” VA CONSTRUI 200 DE APARTAMENTE ȘI 2000 MP DE SPAȚII COMERCIALE, ULTRACENTRAL, IN TARGOVISTE

  • Post category:Actual

‘Mol Invest” dezvoltă un proiect imobiliar nou în Târgoviște, în centrul orașului, pe terenul UPET, str. Lt. Stancu Ion. Cartierul “iCity” cuprinde pentru moment două blocuri cu 11 etaje, subsol și parter. Mol Invest a demarat deja lucrările de construcție la acest proiect care va cuprinde 200 de apartamente si 2000 mp de spații comerciale la parter, alei, locuri de parcare, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Valoarea de piață a proiectului este estimată la 30.000.000 euro.

Apartamentele din noul cartier Mol Invest au un desing modern, sunt  foarte încăpătoare și luminoase, cu o estetică și finisaje rafinate și de cea mai bună calitate , care asigură  un grad de confort ridicat.

Pentru rezervări departamentul de vânzări Mol Invest vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0737.556.557 sau 0737.557.556, sau puteți accesa site-ul www.mol-invest.ro

MOL INVEST, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Dâmbovița, care dispune de capital propriu dâmbovițean, propune de peste 16 ani proiecte locative, bazate pe un concept urban, ce răspund necesităților dâmbovițenilor.  Până în prezent, MOL INVEST a dat în folosință peste 1500 de locuințe noi în municipiul Târgoviște și în împrejurimi.