You are currently viewing DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, GABRIEL PURCARU: „ESTE DATORIA NOASTRĂ SĂ VENIM ÎN SPRIJINUL CELOR CARE AU NEVOIE! ”

DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI, GABRIEL PURCARU: „ESTE DATORIA NOASTRĂ SĂ VENIM ÎN SPRIJINUL CELOR CARE AU NEVOIE! ”

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, continuă să ofere ajutorul Spitalului Municipal Moreni.
Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a Spitalului Municipal Moreni, din cauza pardoselii alunecoase, pacienții erau în pericol de accidentare.
Gabriel Purcaru a achiziționat un adeziv special pe bază de rășină, antiderapant pentru tratarea pardoselii de la parterul spitalului, înlăturându-se astfel pericolul accidentarilor.
“Oamenii veniți pentru tratament și recuperare la Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie a Spitalului Municipal Moreni riscau să alunece pe pardoseala învechită și, în acest fel, să-și agraveze afecțiunile!
În urma unei discuții avute cu șefa Secției de Recuperare, doamna doctor Manu Eugenia, și îi mulțumesc pentru că mi-a adus la cunoștință acest lucru, am decis să achiziționez un adeziv antiderapant pe bază de rășină, special pentru unitățile spitalicești, dar să aduc și echipele care să se ocupe de tratarea pardoselii pe întreaga suprafață a parterului Spitalului Municipal Moreni.
Medicii din spitalul nostru au acum cu o grijă mai puțin, iar oamenii pot merge cu încredere în această unitate medicală, atât de importantă pentru municipiul nostru și pentru întreaga zonă!
Mă bucur că pot da o mână de ajutor și o voi face, întotdeauna, cu cea mai mare plăcere!” a declarat Gabriel Purcaru, directorul Parcului Industrial Moreni