You are currently viewing LUCIENI: MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA PENTRU ELEVII COMUNEI, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

LUCIENI: MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA PENTRU ELEVII COMUNEI, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

“Dragi elevi,părinți și profesori,

11 septembrie coincide, în mod tradițional, cu momentul unui nou început, cu timpul regăsirilor și al revenirii la carte, la studiul aprofundat al diverselor materii și discipline.

Cu prilejul începutului unui nou an școlar, vă urez sănătate, bună dispoziție și revederi agreabile. Să vă mențineți optimismul, elanul tineresc și efervescența creatoare pe tot parcursul anului de învățământ, pe care vi-l doresc cât mai rodnic și cu cât mai multe împliniri.

Micuţii, care trec pragul școlii pentru prima oară, să aibă profesori minunați, să-şi facă prieteni adevărați, să obţină succese în procesul de studiu și să profite din plin de perioada cea mai frumoasă a vieții – anii de școală.

Părinților, care își însoţesc plini de emoție și speranță copiii la școală,le doresc să-şi vadă micuții maturizând-se frumos, pregătindu-și aripile pentru zborul înalt al vieții, realizându-şi astfel atât propriile vise, cât și pe cele ale părinților lor, căci “educația este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea.”

Iar cadrelor didactice le urez multă inspirație în instruirea tinerii generații, pe care să o pregătească pentru școala vieții.

Să aveţi parte de un an nou şcolar plin de noi performanţe! “ a transmis Marius Tița, primarul comunei Lucieni