You are currently viewing DRAGODANA: A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE A PROIECTULUI ” TROTUARE SAT CUPARU”

DRAGODANA: A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE FINANȚARE A PROIECTULUI ” TROTUARE SAT CUPARU”

UAT Comuna Dragodana, prin primarul comunei , Sandu Gheorghe, a semnat astăzi contractul pentru finanțarea lucrărilor de amenajare a trotuarelor din satul Cuparu, un proiect în valoare de 500.000 lei.

Acest proiect face parte din Programului Județean de Dezvoltare Locală, program prin care Consiliul Județean Dâmbovița va susține cu finanțarea a 50% din valoare lucrărilor de dezvoltare a infrastructurilor locale din județul Dâmbovița.
Proiectul propus se încadrează în obiectivul general al programului Consiliului Local al comunei Dragodana, care vizează sprijinirea și promovarea unei dezvoltări economice și sociale echilibrate a comunei, prin îmbunătățirea infrastructurii locale.
Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea condițiilor de circulație pietonală și diminuarea riscului de accidente pe străzile din satul Cuparu.
Lungimea totală a trotuarelor ce urmează a fi amenajate prin prezentul proiect este de 1,5 km, trotuarele având lățimea de 1,5 metri și va fi finalizat în acest an.
„Așa cum am promis la începutul mandatului actual, siguranța și bunăstarea cetățenilor comunei primează!”, a subliniat Sandu Gheorghe, primarul comunei Dragodana.