You are currently viewing Comuna Lucieni îmbracă strai de sărbătoare în perioada 10-11 iunie 2023

Comuna Lucieni îmbracă strai de sărbătoare în perioada 10-11 iunie 2023

Ziua Comunei Lucieni va avea loc în perioada 10-11 iunie 2023, evenimentul fiind la a doua ediție. Edilul comunei, Marius Tița, împreună cu primaria Lucieni, au pregătit un spectacol de excepție cu soliști îndrăgiți și nenumărate surprize pentru toate vârstele.
“Dragi prieteni,
Și anul acesta vom petrece împreună de Ziua Comunei Lucieni! Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc pe data de 11 iunie, pe stadionul din Lucieni. Am pregătit un program special atât pentru copii, cât și pentru cei mari.
Începând cu ora 13:00, cei mici vor avea parte de un program special pentru ei, cu animație, jocuri, muzică și parada mascotelor: Chase, Marshall, Sonic. La ora 16:00 va începe un concert susținut de : DAN CIOTOI & GENERIC, EMILIA GHINESCU, VALANTIN SANFIRA, NICOLETA VASILE, ILEANA PAVELESCU, YURIY ȚIPLE ȘI CRISTINA DAN. De asemenea vom avea organizat și un târg tradițional. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!
Totodată, sâmbătă, începând cu ora 10:00 sunteți invitați la padata autoturismelor retro. Vă aștept pe toți să fim împreună și să petrecem așa cum se cuvine!” a transmis Marius Tița, primarul comunei Lucieni.