You are currently viewing DRAGODANA: Asociația „Colecționar de fapte bune”, împreuna cu primarul Gheorghe Sandu, au fost alături de familiile fără nici un venit din comuna

DRAGODANA: Asociația „Colecționar de fapte bune”, împreuna cu primarul Gheorghe Sandu, au fost alături de familiile fără nici un venit din comuna

Continua seria faptelor bune în comunitatea Comunei Dragodana. Asociația „Colecționar de fapte bune” împreuna cu Gheorghe Sandu, primarul comunei Dragodana, au împărțit 40 de pachete cu produse alimentare esențiale pentru familiile nevoiașe, familii fără niciun venit, aflate pe raza localității Dragodana.

Pachetele au fost donate de Asociația „Colecționar de fapte bune”, o asociație alcătuită din oameni inimoși, ce se conduc după un percept ce ar trebui să facă parte din cotidianul vieților noastre: “Singur pot face atât de puține. Împreună putem să facem atât de multe!”, Helen Keller, scriitoare nord-americană, ce a luptat pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.
„Credem în lucrurile pe care le putem face împreună pentru o lume mai bună și în acțiunile menite să producă transformări benefice în societatea și comunitățile în care trăim – Asa a luat naștere Asociația” Colectionar de Fapte Bune”!
În cadrul asociației, ne-am propus să îi ajutăm pe cei mai putin norocoși pentru că bucuria lor este și bucuria noastră. De fiecare dată cand facem o faptă bună, simțim că dăruim câte puțin din bunatatea pe care am primit-o de la viață.”-Asociația „Colecționar de Fapte Bune”.