You are currently viewing DRAGODANA: MESAJUL PRIMARULUI GHEORGHE SANDU CU OCAZIA SARBATORIRII „CUPLURILOR DE AUR” ALE COMUNEI

DRAGODANA: MESAJUL PRIMARULUI GHEORGHE SANDU CU OCAZIA SARBATORIRII „CUPLURILOR DE AUR” ALE COMUNEI

„Am trăit, astăzi, momente de emoție și bucurie, cu ocazia sărbătoririi cuplurilor de aur din comuna Dragodana, în cadrul festivității de premiere a acestora, organizată la Primăria Dragodana. Soții, care în urmă cu 50 de ani și-au unit destinele, ne-au oferit și astăzi o frumoasă lecție despre dragoste, înțelegere, susținere și devotament.
Fiecare familie are o poveste cu provocări și greutăți traversate umăr lângă umăr, dar și cu multe bucurii și împliniri. Iar cea mai frumoasă împlinire o reprezintă copiii și nepoții. Sărbătoriții noștri au rememorat momente dragi, ne-au oferit prețioase sfaturi de urmat, iar cineva ne-a mărturisit cu căldură în glas, ca o concluzie a acestei zile deosebite: „nu aș schimba nimic din viața mea!”.
Dragii noștri sărbătoriți, suntem norocoși că putem culege din înțelepciunea dumneavoastră! Vă dorim sănătate, multe bucurii, alături de cei dragi și o viață lungă, în iubire și armonie! LA MULȚI ANI!”, a transmis primarul Gheorghe Sandu.