You are currently viewing DRAGODANA: Prima ediție a „Serbării Pomului de Crăciun” din comuna Dragodana

DRAGODANA: Prima ediție a „Serbării Pomului de Crăciun” din comuna Dragodana

Comuna Dragodana a intrat în atmosfera de sărbătoare, caracteristică sfârșitului de an, amplasând un brad de Crăciun în curtea primăriei. Primarul comunei, Gheorghe Sandu, a anunțat ca astfel s-a dat astfel startul unui eveniment ce va deveni tradiție la Dragodana, „Serbarea Pomului de Crăciun”.


„Dragi prieteni,
A fost o atmosferă minunată, lângă bradul de Crăciun din curtea Primăriei Dragodana, unde ne-am adunat în număr mare și am creat, din energie, zâmbet și bucuria de a fi împreună, un adevărat moment de sărbătoare.
Am ascultat și am cântat colinde, iar micii dansatori de muzică populară, aflați la început de drum artistic, ne-au oferit în dar un frumos spectacol. Apoi, cu mici, cu mari, copii, părinți și bunici, veniți din toate satele comunei Dragodana, am pus în brad globulețele pe care ne-am scris numele și le-am agățat în crengi, punându-ne, în gând, o dorință. Moș Crăciun le va îndeplini pe toate.
Dragii mei, în seara aceasta putem marca prima ediție a Serbării Pomului de Crăciun din comuna Dragodana, un eveniment pe care vrem să-l transformăm într-o tradiție în localitatea noastră. Pe lângă standul de bunătăți, pe care l-am avut și acum, ne gândim deja și la alte surprize pentru anii viitori.
Vă mulțumim tuturor fiindcă vă simțim aproape!”