You are currently viewing DRAGODANA: Un loc de joaca nou pentru copiii din satul Străoști

DRAGODANA: Un loc de joaca nou pentru copiii din satul Străoști

Primarul comunei Dragodana, împreună cu președintele Consiliului Judetean Dambovita, au inaugurat un loc de joaca modern ce a fost amenajat în satul Străoști, din comuna Dragodana.


Investiția a fost realizată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, Consiliul Județean Dâmbovița alocând suma de 260.000 de lei din cei 600.000 lei necesari materializării, restul fiind contribuția Primăriei Dragodana.

„Spuneam, încă de la debutul Programului Județean de Dezvoltare Locală, că acesta este dedicat tuturor localităților și că vom finanța proiectele menite să aducă un plus în viața comunităților locale, indiferent de natura acestora.

Cel mai bun exemplu este și locul de joacă și sport pe care, astăzi, l-am inaugurat în satul Străoști, comuna Dragodana.
Consiliul Județean Dâmbovița a alocat acestui proiect aproximativ 260.000 de lei, din totalul de aproape 600.000 de lei, valoarea întregii investiții.
Le doresc celor mai mici dintre locuitorii comunei #Dragodana să se bucure cât mai mult timp de acest loc de joacă. Pentru că merită!”, a declarat Corneliu Stefan.