You are currently viewing DRAGODANA: MESAJUL PRIMARULUI GHEORGHE SANDU PENTRU ELEVII COMUNEI, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

DRAGODANA: MESAJUL PRIMARULUI GHEORGHE SANDU PENTRU ELEVII COMUNEI, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

„Nu știu cum se face, dar prima zi a anului școlar reușește să ne emoționeze pe toți și, în plus, pe noi, adulții, să ne trimită cu gândul la prima noastră zi de școală pe care o retrăim prin ochii copiilor.
Am început programul festivităților de deschidere a anului de învățământ la Grădiniță Burduca. Am mers apoi la Școală Gimnazială Dragodana și la Școală Gimnazială Nr. 2 Picior de Munte și am simțit determinarea elevilor celor două unități de învățământ de a obține și în noul an școlar rezultate foarte bune. Am încheiat programul festivităților la Grădiniță cu Program Prelungit Păunei, unde emoțiile au fost la fel de mari pentru toți. Dragi copii, mici și mari, din comuna Dragodana, vă doresc ca această nemaipomenită călătorie pe care o faceți în lumea cunoașterii să fie plină de împliniri!
Fiți curajoși, fiți puternici și credeți în voi! Dragi părinți și bunici din comuna Dragodana, vă doresc multă sănătate pentru a le fi, în continuare, alături copiilor și nepoților. Stimate cadre didactice, vă doresc ca strădania dumneavoastră să fie încununată de cele mai frumoase rezultate care se vor regăsi în formarea noilor generații! Mult succes tuturor!”, a transmis primarul Gheorghe Sandu.