You are currently viewing RĂZVAD: ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD ESTE UNA DINTRE CELE MAI MODERNE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

RĂZVAD: ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD ESTE UNA DINTRE CELE MAI MODERNE ȘCOLI DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

La Răzvad a fost inaugurată Școala Generală ce a beneficiat de ample  lucrări de reabilitare și modernizare în valoare de peste 8.100.000 de lei.
Proiectul „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE, DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD” a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, prin ADR Sud-Muntenia.
Valoarea totală a proiectului a fost  de 8.180.380,60 lei și a prevăzut  reabilitarea și modernizarea întregii clădiri  la standarde europene, sală de festivități, dotările sălilor de clasă și ale laboratoarelor cu aparatură de  ultimă generație iar, la exterior,  unitatea școlară  beneficiază acum și de un teren de sport multifuncțional ultramodern.


La invitația primarului Emanuel Spătaru, la festivitatea de inaugurare au participat oaspeți de seamă în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Liviu Mușat, director ADR Sud-Muntenia, Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Claudia Gilia, prefectul județului, deputații Carmen Holban și Radu Popa.