You are currently viewing ANAF: Avertizare campanie mesaje false

ANAF: Avertizare campanie mesaje false

  • Post category:ANAF

COMUNICAT

Atenţionăm asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care contribuabilii sunt rugaţi să furnizeze informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.
Mesajele sunt transmise de pe această adresă de e-mail: anaf@m-finante.com.
Atragem atenţia că această adresă de e-mail nu aparţine ANAF!
Precizăm că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spaţiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate). În contextul obligativităţii sistemului informatic Ro e-Factura B2B (Business to Business) de la data de 1 ianuarie 2024, preocuparea companiilor de a se conforma este speculată de persoane rău intenţionate cu scopul de a frauda sau obţine informaţii cu caracter confidenţial, astfel că vă recomandăm atenţie sporită.
Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia.
Contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la Call Center ANAF, la numărul de telefon 031/40.39.160.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală