You are currently viewing ANUNT:  Depunere solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Centrală fotovoltaică trifazată Pi 144 kw la CPPCJ Ochiuri”

ANUNT: Depunere solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Centrală fotovoltaică trifazată Pi 144 kw la CPPCJ Ochiuri”

  • Post category:Anunt

CERNAT CONSTANTIN TEODOR, în calitate de Comandant al UM 0930 OCHIURI, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Centrală fotovoltaică trifazată Pi 144 kw la CPPCJ Ochiuri” propus a fi amplasat în comuna Gura Ocniței, sat Ochiuri, strada Ochiuri, nr. FN, jud. Dâmbovița.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița la adresa de internet http://apmdb.anpm.ro. Observațiile publicului se primesc în scris la sediul APM Dâmbovița, cu sediul în mun. Târgoviște, Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, sau electronic la adresa de e-mail APM Dâmbovița: office@apmdb.anpm.ro .