You are currently viewing ANUNT: LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE A.P.M. PENTRU PROIECTUL  ”Modernizare spatiu procesare fructe si construire spatiu de prezentare si marketing, produse din fructe in cadrul proiectului “Rodul Livezilor- parteneriat pentru sanitate si dezvoltare locala”

ANUNT: LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE A.P.M. PENTRU PROIECTUL ”Modernizare spatiu procesare fructe si construire spatiu de prezentare si marketing, produse din fructe in cadrul proiectului “Rodul Livezilor- parteneriat pentru sanitate si dezvoltare locala”

  • Post category:Anunt

ANGHEL FLORIN SEBASTIAN INTEREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in com Pietrari, strada Calea Targovistei, nr.71, judetul Dambovita anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmboviţa : nu se supune evaluării impactului asupra mediului , nu se supune evaluării adecvate și evaluării asupra corpurilor de apă în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Modernizare spatiu procesare fructie si construire spatiu de prezentare si marketing, produse din fructi in cadrul proiectului “Rodul Livezilor- parteneriat pentru sanitate si dezvoltare locala”., propus a fi realizat în comuna Pietrari, strada Calea Targovistei, nr.71, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovita din municipiul Târgoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dâmbovita, în zilele de luni-joi, între orele 9.ºº – 14ºº, vineri între orele 9.ºº – 12ºº precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb. anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.