You are currently viewing ANUNT: Luare decizie etapă de încadrare pentru proiectul : ” Dezvoltarea societății ELEGANT MODERN S.R.L.”

ANUNT: Luare decizie etapă de încadrare pentru proiectul : ” Dezvoltarea societății ELEGANT MODERN S.R.L.”

  • Post category:Anunt

Titularul ” Dezvoltarea societății ELEGANT MODERN S.R.L.” cu sediul in Sat Copăceni, Comuna Malu cu Flori, Nr. 143, Judet Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului , nu se supune evaluării adecvate și evaluării asupra corpurilor de apă în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : ” Dezvoltarea societății ELEGANT MODERN S.R.L.”, propus a fi realizat în Comuna Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovita din municipiul Târgoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dâmbovita, în zilele de luni-joi, între orele 9.ºº – 14ºº, vineri între orele 9.ºº – 12ºº precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb. anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.