You are currently viewing BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ DÂMBOVIȚA: A XV-a ediție a programului „Vacanţă la bibliotecă”, va avea loc in perioada 3-28 iulie 2023

BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ DÂMBOVIȚA: A XV-a ediție a programului „Vacanţă la bibliotecă”, va avea loc in perioada 3-28 iulie 2023

În perioada 3-28 iulie 2023, intervalul orar 11.00-13.00, la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa, se va desfăşura ediţia a XV-a a programului „Vacanţă la bibliotecă”.

Activităţile sunt destinate elevilor de clasele I-VI, iar înscrierile se fac la sediul Filialei pentru Copii, str. Locotenent Major Dragomirescu Liviu, Cartier „Matei Basarab” (în vecinătatea Bazinului Sportiv de Înot).

Telefon – 0736652306

Activităţile sunt structurate după cum urmează:

Luni: Să ne cunoaştem prin joc. Participanţii vor face cunoştinţă prin jocuri interactive, fiind încurajate abilităţile de comunicare şi socializare.

Marţi: Mici şi creativi. Ateliere hand-made și nu numai.

Miercuri: Copii, dar responsabili! Activități de prevenire și informare realizate în colaborare cu instituțiile partenere.

Joi: Jocurile copilăriei. Cu puține obiecte și fără tehnologie, descoperim plăcerea activităților recreative.

Vineri: Party la bibliotecă. Premierea participanţilor, însoţită de prezentarea individuală a unui moment artistic la libera alegere.

Important!

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, fiecare grupă fiind compusă din maxim 20 de participanţi
Grupa 1 3-7 iulie, Grupa 2 10-14 iulie, Grupa 3 17-21 iulie, Grupa 4 24-28 iulie
Accesul la Programul Vacanţă la Bibliotecă se face pe baza permisului de utilizator al unuia dintre părinţi/bunici/ tutori.