You are currently viewing CJ DAMBOVITA: A fost semnat  acordul de asociere pentru construirea Centurii Ocolitoare a orașului Titu

CJ DAMBOVITA: A fost semnat acordul de asociere pentru construirea Centurii Ocolitoare a orașului Titu

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, anunță semnarea „Acordului de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu”.
„În câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care vom găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.

Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița:

–Inelul 2 de Centură al Municipiului Târgoviște! Valoarea estimată este de aproximativ 147.000.000 de euro.

–Inelul de Centură Pucioasa- Fieni. Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape 158.000.000 de euro.

-Centura Municipiul Moreni! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de 35.000.000 euro.

–Centura orașului Găești, proiect în totalitate al Consiliului Județean Dâmbovița. Investiția se ridică la 89.000.000 de lei”, a precizat președintele Consiliului Județean Dambovita, Corneliu Ștefan.