You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: A fost semnat cel mai important proiect pentru educația dâmbovițeană

CJ DÂMBOVIȚA: A fost semnat cel mai important proiect pentru educația dâmbovițeană

Președintele Consiliului Județean Dambovita, Corneliu Ștefan, a semnat, astăzi, cu premierul Marcel Ciolacu, la Guvernul României unul dintre cele mai consistente contracte de finanțare, care va aduce 65.000.000 de milioane de lei în educația dâmbovițeană, prin PNRR.
Vor fi dotate 61 de unități de învățământ din 54 de unități administrativ-teritoriale din județ, palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște.

Se vor dota 53 de laboratoare de informatică, peste 900 de săli de clasă, 34 de laboratoare de științe, 144 de cabinete școlare, cabinete de asistență psihopedagogică și săli de sport, 2 ateliere de practică, iar în 5 grădinițe vor fi înființate laboratoare de informatică.
„Cu siguranță, acest proiect reprezintă un moment de referință pentru învățământul din județul Dâmbovița. Copiii noștri merită o educație de calitate, care să-i pregătească pentru provocările viitoare și să le deschidă noi orizonturi în viață”, subliniază președintele Consiliului Județean Dambovita, Corneliu Ștefan.