You are currently viewing CJ DAMBOVITA: A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE PENTRU DN 71 BÂLDANA – TÂRGOVIȘTE

CJ DAMBOVITA: A FOST SEMNAT CONTRACTUL DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE PENTRU DN 71 BÂLDANA – TÂRGOVIȘTE

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat semnarea contractului pentru largirea la patru benzi a tronsonului de drum DN 71, Bâldana – Târgoviște, cu o lungime de 44.13 km.
Asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza segmentul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație, urmând ca in cadrul proiectului să construiască sau modernizeze 4 poduri și un pasaj, aflate pe traseul DN.
„Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.
În urmă cu doar un an și două săptămâni, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, prezent în Dâmbovița, și secretarul de stat Ionuț Săvoiu, anunțam deblocarea acestui proiect vital pentru dezvoltarea întregii zone.
Mulțumim parlamentarilor PSD Dâmbovița pentru că s-au implicat activ în susținerea și promovarea acestui proiect, mulțumim tuturor celor care au înțeles cât de important este acest drum pentru județul Dâmbovița”, a precizat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.