You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: PRIMA ÎNTÂLNIRE CU CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN A PROIECTANȚILOR ȘI CONSTRUCTORILOR NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE

CJ DÂMBOVIȚA: PRIMA ÎNTÂLNIRE CU CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN A PROIECTANȚILOR ȘI CONSTRUCTORILOR NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița s-a întâlnit astăzi, pentru prima data, cu proiectanții și constructorii noului stadion care se va construi la Târgoviște.

“Am discutat toate detaliile astfel încât, în cel mult 6 luni, să înceapă construirea acestei arene sportive, în valoare de aproximativ 271.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița contribuind cu suma de 25.000.000 de lei la acest proiect. Mă bucur să spun că, pe lângă #stadionul în sine, a fost prevăzut și un teren de antrenament.

𝐂𝐚 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢, 𝐢̂𝐧 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐚𝐭̦𝐚̆, 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐨𝐭 𝐬𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐜𝐚̆ 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚:

– 𝟏𝟐.𝟎𝟏𝟐 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢;

– 𝐩𝐢𝐬𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐥𝐞𝐭𝐢𝐬𝐦;

– 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟒𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞;

– 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̦;

– 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐚𝐫𝐞 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢, 𝐚𝐭𝐥𝐞𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐫𝐛𝐢𝐭𝐫𝐢;

– 𝐬𝐚̆𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭;

– 𝐬𝐚̆𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐥𝐳𝐢𝐫𝐞;

– 𝐬𝐚𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞;

– 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥 𝐚𝐧𝐭𝐢𝐝𝐨𝐩𝐢𝐧𝐠.

Menționez că noul stadion, un adevărat complex sportiv 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 și 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, meciurile naționalei de fotbal, dar și concerte și festivaluri.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 și 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion. Antreprenorul care a câștigat licitația publică a mai construit Cluj Arena, Stadionul „Ion Oblemenco”, Stadionul de Rugby “Arcul de Triumf” și Stadionul Municipal din Târgu Jiu.” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.