You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: RESTRICȚII ȘI RECOMANDĂRI PE UNELE SECTOARE DE DRUM DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

CJ DÂMBOVIȚA: RESTRICȚII ȘI RECOMANDĂRI PE UNELE SECTOARE DE DRUM DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Județean Dâmbovița anunță că pe podul situat pe DJ 714, Glod (DN 71) – Sanatoriul Moroeni – Peștera, km 32+106 – platoul Padina, punct ,,Diana” (Casa Justin) circulația este restricționată pentru vehiculele cu greutatea mai mare de 2,5 tone pe osie; pentru acestea există o variantă provizorie de circulație.

Este restricționată circulația vehiculelor cu masă mai mare de 3,5 t pe drumul județean DJ 719, sectorul intersecție DN 72 – Răzvad și sectorul intersecție cu str. Magrinii, Târgoviște.

Circulaţia publică pe podul peste râul Argeş, pe DJ 702A, la Pătroaia, este închisă. Variantele ocolitoare sunt drumurile locale.

Circulația publică pe podul pe DJ 702D peste râul Dâmbovița, în comuna Dragomirești, este restricționată, ea desfășurându-se pe o bandă.

Circulația rutieră pe DJ 714, sectorul Cabana Bolboci – Cheile Coteanu, este închisă – pentru a se putea executa lucrări de modernizare a traseului. Varianta ocolitoare este pe traseul DC 148 Zănoaga – malul stâng al Lacului Bolboci – Cheile Coteanu.

Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

DJ 503, sectorul Fierbinți
DJ 702A Mănești – Potocelu
DJ 720A Gheboaia – Finta
· DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat în zona Miculești – Măgura – Bezdead
DJ 716 Priboiu – Glodeni
DJ 714 sectorul Glod – Sanatoriul Moroeni – intersecție drum de legătură Cabana
Dichiu

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic:

Se va circula cu viteză redusă și cu atenţie mai ales în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii
Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată, să se acorde o atenţie sporită zonelor cu drum îngustat, zonelor cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.
Vă rugăm să vă informați, în prealabil, asupra condițiilor meteorologice din zonă în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul Administrației Nationale de Meteorologie.
Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și
Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor mai sus-amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, tel. 0245 207625, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița