You are currently viewing CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: Soluția modernă pentru viitor energetic independent- ENERGIA SOLARA

CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: Soluția modernă pentru viitor energetic independent- ENERGIA SOLARA

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, în parteneriat cu Constant Energyinvită companiile din județul Dâmbovița, să participe miercuri, 23 februarie, începând cu ora 13.00, la un eveniment ce va avea loc la sediul Camerei de Comerț Dâmbovița, din Târgoviște, Str. Calea Câmpulung, nr. 6A,  unde se vor prezenta cele mai noi Soluții FOTOVOLTAICE pentru un viitor energetic INDEPENDENT!

În ultimele decenii, una dintre cele mai mediatizate probleme cu care ne confruntăm o reprezintă poluarea. Astfel, grija pentru mediul înconjurător a început să capete amploare în rândul oamenilor și al marilor companii, care și-au îndreptat atenția către dezvoltarea unor sisteme cât mai eficiente, ce funcționează pe bază de energii regenerabile precum: energia solară.

Energia solară este una dintre cele mai de preț resurse ale planetei noastre și a câștigat tot mai mult teren în ultima vreme, fiind nepoluantă, gratuită și nu în ultimul rând inepuizabilă.

Beneficiile pe termen lung ale sistemelor fotovoltaice sunt mai mult decât evidente, reducând costurile de producere a apei calde menajere, dar și contribuind la dezvoltarea unei culturi de consum sustenabil.

Constant Energy vine în întâmpinarea antreprenorilor punând la dispoziție servicii complete de consultanță, montaj, punere în funcțiune dar și o gamă variată de produse a celor mai buni producători de echipamente fotovoltaice.

Despre Constant Energy

Constant Energy este o societate cu sediul în Ilfoveni,  Dâmbovița, care oferă sisteme de înaltă calitate de la cei mai buni producători din fiecare domeniu, atât pe partea de fotovoltaic, cât și pe partea de ventilație.

*Evenimentul se va desfășura  în condiții de maximă siguranță sanitară, respectând normele impuse de autorități.

Pentru detalii și înscrieri:

E-mail: info@cciadb.ro

simona.dodan@cciadb.ro

Tel.:0245.210.318