You are currently viewing CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: VOTEAZA TARGOVISTEA SA DEVINA DESTINAȚIA ANULUI 2022

CAMERA DE COMERT DAMBOVITA: VOTEAZA TARGOVISTEA SA DEVINA DESTINAȚIA ANULUI 2022

Camera de Comerț Dâmbovița îndeamnă dâmbovițenii să sprijine cu un vot municipiul Târgoviște pentru a deveni DESTINAȚIA ANULUI 2022:
„Până pe 10 aprilie se continuă nominalizările, așa că destinația ta preferată are nevoie de toți cei care o iubesc pentru a strânge cât mai multe voturi de susținere pe www.destinatiaanului.ro”.
Se va alcătui un Top al destinațiilor eligibile după nominalizările publicului, pe regiuni și categorii. Juriul Finalei Regionale acorda puncte acestora în funcție de descrierea furnizata de participant, alcătuind un Top al juriului. Podiumul Finalei Regionale se stabilește prin ponderare 2/3 alegerea publicului și 1/3 alegerea juriului. Câștigătoarele din fiecare regiune și categorie trec în Finala Națională.
Regiunile vor fi vizitate de echipa de Exploratori Destinația Anului pentru a realiza emisiuni de prezentare și se colectează votul publicului și al juriului Finalei Naționale. Destinația Anului este stabilită în proporție de 2/3 de votul publicului și 1/3 de alegerea juriului.
Votați municipiul Târgoviște ca DESTINAȚIA ANULUI 2022,  aici