You are currently viewing COMPANIA DE APĂ:ÎNTRERUPERE APA POTABILA ÎN COMUNELE ȘELARU ȘI MĂTĂSARU, PENTRU IGIENIZAREA BAZINELOR

COMPANIA DE APĂ:ÎNTRERUPERE APA POTABILA ÎN COMUNELE ȘELARU ȘI MĂTĂSARU, PENTRU IGIENIZAREA BAZINELOR

Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități, pentru lucrări de igienizare la bazinul de stocare apă potabilă::

  • în comuna Șelaru, în data de 20.03.2024, în intervalul orar 08:0016:00;
  • în comuna Mătăsaru (Sistem de alimentare cu apă potabilă Mătăsaru), în data de 20.03.2024, în intervalul orar 08:0016:00.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA