You are currently viewing CONAF: NU ESTE DESPRE RĂZBOI, CI DESPRE UMANITATE

CONAF: NU ESTE DESPRE RĂZBOI, CI DESPRE UMANITATE

  • Post category:CONAF

Ce ne aduce ziua de mâine?
Dacă deschizi televizorul îți iau gândurile foc. Dacă rămâi conectat la fluxul de știri, simți cum te cuprinde grija și oboseala. Dacă lasi what`s-upul să zburde liniștit, riști să pici în depresie!
Ce-i de făcut?
Se adună gândurile. Se tot adună. La fel și fricile. Și parcă îmi este tot mai greu să calmez, încurajez oamenii care îmi scriu, și sunt mulți, foarte mulți, din toate colțurile României.
De vreo 4 zile zbârnăie mesajele pe what-up cu întrebări care de care, clar starea de îngrijorare este mare.
Oare.. ?
Dar dacă…? și tot așa…
Și mă întreb. Oare, n-am învățat nimic din istorie?
TAC. Mai bine zis am tăcut. Am crezut că prin tăcerea mea vor înțelege mesajul meu la calm și responsabilitate.
Frica naște frică. La fel și îngrijorarile.
Astăzi m-am decis să scriu despre toate acestea nu de alta dar cred cu tărie că singura șansă de a nu ne lăsa copleșiți de toate aceste sentimente negative este să ne continuăm viața.
Lecția acestor vremuri nu este despre război, ci despre UMANITATE.
Viața în toate aspectele ei trebuie să triumfe. Dacă fiecare dintre noi ar reuși să facă un gest frumos zilnic, să transmită un gând de recunoștință cu siguranță oamenirea ar avea mai multe șanse. Și aici mă refer eminamente la basic-ul pe care îl putem face.
Probabil că pentru mulți ceea ce se întâmplă este ca un duș rece însă istoria este ciclică, ce păcat însă că nu o citim așa cum trebuie și că lăsăm să se repete fără se ne învățăm lecțiile.
Ce este de făcut? Păi, putem să rămânem în bula noastră. Spectatori sau actori, fiecare după cât îl duce capul sau putem să alegem!
În consecință, aleg calea umanității și a normalității și sper să faceți și voi la fel. Iubiți-vă pruncii în fiecare dimineață. Dați-le curaj și speranță de viață. Alegeți comunități care vă reprezintă și alăturați-vă!
Alegeți NORMALITATEA pentru că este singura soluție pentru ,,ziua” care va urma!
Să trasformăm îngrijorările noastre în cuvinte de speranță.
Deschide-ți mintea pentru o lume mai bună!

Președinte CONAF-Cristina Chiriac