You are currently viewing UN NOU PROIECT ADRESAT ȘCOLARILOR, LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ”Ion Heliade Rădulescu”

UN NOU PROIECT ADRESAT ȘCOLARILOR, LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ”Ion Heliade Rădulescu”

  • Post category:Cultural

Biblioteca Județeană ”Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița (Secția Multimedia – Internet), în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila (Secția pentru copii. Ludoteca), participă la proiectul „Orașul meu, orașul tău”, ediția VII-a, ce se va desfășura în perioada noiembrie – decembrie 2020.
Scopul acestui proiect este promovarea valorilor locale prin cei mai sinceri ambasadori, copiii noștri, arhitecții de mâine ai orașului nostru.
De ce este necesar acest proiect? Pentru a demonstra că fiecare oraș implicat în acest proiect este cel mai frumos din țară. Ce îl face frumos, ce îl face să fie aparte? Ei bine, noi cei care locuim în el.
Activitatea se adresează copiilor preșcolari și școlari din ciclul primar, care vor realiza desene și compuneri despre orașul Târgoviște.
15 desene și 5 compuneri vor fi selectate pentru realizarea unui montaj video/ filmuleț prin care redăm o imagine sinceră a orașului nostru privit prin „ochi de copil”.
Lucrările sunt așteptate pe adresa de email a Secției Multimedia – Internet: multimedia@bjdb.ro, până la data de 23 noiembrie 2020.
Participanții la concurs vor fi premiați.
Așteptăm lucrările voastre!