You are currently viewing OPINIA CITITORULUI: Terminator se (re)întoarce!

OPINIA CITITORULUI: Terminator se (re)întoarce!

Cu siguranță Arnold Schwarzenegger se poate lăuda cu un numar mare de fani ,chiar și dupa ani buni de politică.
O realitate pe care, o știe și studioul Skydance ce a dezvoltat un serial original special pentru fostul Mister Univers.
Povestea de spionaj modern îl aduce în prim-plan pe Arnold, care speră să-și țină audiența intr-un suspans hiperbolic. În avanpremieră, creatorul seriei Nick Santora, a precizat că povestea se derulează în jurul unui tată spion (Schwarzenegger) și a fiicei sale. Deocamdată nu se cunoaște numele actriței ce va juca alături de Arnold, din simplul motiv că nu au fost finalizate castingurile preliminare.
Este de așteptat ca proiectul să fie preluat de rețelele de distribuție online.
Acum mai mult ca niciodată, atât Netflix cât și Amazon își traiesc momentele de aur, iar scenariile originale nu au facut altceva decât să dea un plus de valoare unor actori cu un palmares grozav. Santora pare și el omul momentului, fiind atat la cârma acestei drame de spionaj, cât și a unei serii pentru Amazon, în timp ce “Terminator” are sub centură titlul de actor principal dar și de producator executiv.
Schwarzenegger a mai colaborat cu Skydance, el fiind distribuit anterior în “Terminator Genisys” dar și “Terminator: Dark Fate” unde și-a reluat rolul său emblematic, acela al lui T-800. Noua ecranizare reprezintă prima mare apariție într-un scenariu tv a fostului guvernator de California, care totuși bifează o apariție anterioară, e drept de doar un sezon, în show-ul de televiziune “The Celebrity Apprentice”.
Anul 2020 nu a adus doar pandemie și restrictii, ci este cu siguranță anul norocos a lui Schwarzenegger, cel putin pe taram cinematografic.
Asadar, într-o scurtă recapitulare , Arnold ne dă ocazia să-l revedem în “Kung Fury II: The Movie” dar și în continuarea peliculei de succes “Gemenii”, în care va juca alături de Danny DeVito și Eddie Murphy.

GEORGIANA D. Jurnalist
New York-USA