You are currently viewing DOI POLIȚIȘTI ȘI UN JANDARM S-AU FOTOGRAFIAT CU ADRIAN MINUNE LA PETRECEREA LA CARE ACESTA A FOST AMENDAT . ÎMPOTRIVA LOR S-A PORNIT O ANCHETĂ DISCIPLINARĂ

DOI POLIȚIȘTI ȘI UN JANDARM S-AU FOTOGRAFIAT CU ADRIAN MINUNE LA PETRECEREA LA CARE ACESTA A FOST AMENDAT . ÎMPOTRIVA LOR S-A PORNIT O ANCHETĂ DISCIPLINARĂ

Politia Capitalei si Jandarmeria Bucuresti fac verificari in cazul a doi politisti si al unui jandarm care s-au fotografiat cu Adrian Minune si un alt barbat, zis Tzanca Uraganul, la evenimentul privat din Sectorul 6 la care fortele de ordine au intervenit si au dat amenzi.
In noaptea de sambata spre duminica, politistii au intervenit la un eveniment privat aflat in desfasurare intr-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.
La acest eveniment politistii au identificat 11 persoane care au fost sanctionate pentru incalcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 si a Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
In acest caz, amenzile au fost in valoare totala de 38.500 lei.
Una dintre persoanele amendate in Sectorul 6 este Adrian Minune, alt participat la petrecere fiind Tzanca Uraganul.
Evenimentele private de orice natura au fost interzise, odata cu prelungirea starii de alerta.

„Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti nu tolereaza abaterile de la Statutul Politistului si de la Codul de etica si deontologie al politistului”, au afirmat reprezentantii Politiei.
„In urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control si verificari interne a Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Reiteram faptul ca nu toleram si nu vom tolera niciodata orice forma de abatere de la principiile solide pe care este cladita institutia noastra si vom comunica, in continuare, cu celeritate, concluziile verificarilor pe care le-am demarat.

Va asiguram ca Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti isi desfasoara activitatea in interesul cetatenilor, al comunitatii si in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii”, a aratat Jandarmeria Bucuresti